Social-democrații suceveni – la sfat de avarie

Liderii organizațiilor PSD din județele Moldovei se vor întâlni, duminică, la Iași, pentru a discuta situația din partid și a propune adoptarea unor măsuri de urgență, printre care convocarea unui Congres extraordinar. Președintele PSD Suceava, dl Gavril Mîrza, a declarat că întâlnirea va avea loc la ora 10, pentru a stabili unele poziții comune în vederea stopării actualei situații din partid. „Vom discuta despre necesitatea convocării unui Congres extraordinar al partidului, până la sfârșitul lunii aprilie, în care să fie reales numai președintele partidului, urmând ca celelalte structuri să fie alese de Consiliul Național”, a spus dl Mîrza.
 

Domnia sa a precizat că structurile de conducere trebuie să devină „mai lucrative”. Totodată, la întâlnirea de la Iași se va discuta situația plecărilor din PSD și adoptarea unei poziții față de această situație cu care se confruntă partidul. „Dorim să transmitem un mesaj clar, prin care să demonstrăm că nu suntem în disoluție, așa cum se încearcă să se acrediteze și că PSD rămâne în continuare cea mai importantă forță politică a țării”, a mai spus președintele PSD Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: