„Bolnav la cap“

Șerșe nu s-a prezentat ieri la Tribunal

Acuzând afecțiuni psihice, Adrian Șerșeniuc s-a internat în spital evitând rediscutarea propunerii sale de arestare > Boala l-a lovit brusc, cu o zi înainte, și pe Cristian Robu, care nu s-a prezentat miercuri la instanță din același motiv > Alături de alți 5 indivizi, arestați luni, cei doi sunt acuzați de trafic de persoane
Adrian Șerșeniuc (Thiel) a scăpat ieri de întâlnirea cu judecătorii Tribunalului Suceava, în fața cărora trebuia să se prezinte cu propunerea Parchetului de arestare preventivă. Avocatul lui „Șerșe” a fost singurul ce s-a prezentat în fața instanței cu dovada că cel pe care îl reprezintă s-a internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Iași, acuzând afecțiuni ce se tratează numai aici. Adrian Thiel a declarat că boala „la cap” este urmarea perioadei de detenție petrecută într-o închisoare din Austria, țară unde este rezident. Șerșeniuc, poate cel mai cunoscut nume al lumii interlope sucevene, a fost acuzat, de procurorii Biroului Teritorial Suceava din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată, de trafic de persoane și constituire în grup în vederea comiterii de infracțiuni.
 

Dintr-un grup de 7 indivizi, reținuți și trimiși la tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, Șerșeniuc și Cristian Mihail Robu, zis “Porcu”, au fost singurii care au scăpat, pentru că le expiraseră ordonanțele de reținere. Cel de-al doilea, readus la instanță două zile mai târziu, a dat-o primul “pe după vișin”, îmbolnăvindu-se brusc și internându-se în spital. Instanța a hotărât, în ambele cazuri, să fie rediscutate, luni, 13 martie, propunerile de arestare preventivă făcute de procurorii DIICOT, nutrind speranța că acuzații se vor face bine până atunci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: