Fostul șef al Poliției câmpulungene a devenit artist

Publicul câmpulungean are ocazia să vadă, în aceste zile, o față sensibilă, necunoscută și nebănuită a personalității fostului șef al Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, col. (r.) Vasile Vargan. Pasiunea sa pentru fotografie, veche de trei decenii, s-a concretizat, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Câmpulung Moldovenesc, într-o avanpremieră la prima sa expoziție de gen, ce va fi vernisată în același loc pe 21 martie.
 

Colecția de imagini superbe expuse deocamdată în instituția de cultură câmpulungeană a constituit o surpriză pe care autorul a ținut să o dedice doamnelor și domnișoarelor, chiar de ziua lor, iar municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost ales de autor pentru vernisaj pentru că este locul său de suflet. Este vorba despre 70 de fotografii cu tematică diversă, care, pentru un cunoscător în ale firii omenești, vorbesc despre calități umane și preocupări care au stat ascunse mereu în spatele imaginii oficiale a ofițerului superior de Poliție – respectul pentru familie, pentru religie, pentru prietenie, pasiunea pentru natură și construcțiile în stil rustic, preocuparea pentru frumusețe și detaliu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: