Liber(ali) la înscriere în PC

Președintele PC Suceava, senatorul Constantin Gheor-ghe, a declarat, vineri, că, la Suceava, Partidul Conservator nu mai respectă protocolul Coaliției și că va accepta înscrierea în PC a unor membri ai PNL ale căror cereri le-a refuzat inițial. Dl Gheorghe a spus, într-o conferință de presă, că această atitudine este urmarea modului în care organizația PC Suceava a fost tratată de partenerii de coaliție, mai ales după înscrierea primarului PC al unei comune în PNL. Domnia sa a declarat că nu importanța primarului de comună contează, ci „gestul PNL de a nu respecta un protocol semnat”.
 

„Respectul între membrii coaliției ar trebui să fie același, indiferent de mărimea partidului, pentru că roata politicii se învârte permanent”, a spus senatorul sucevean. El a precizat că, până în prezent, la Suceava, PC nu a creat nici un fel de prejudiciu coaliției, pentru că nu a dorit să dea tonul „pentru a con-sfinți ceea ce se întâmplă la nivel central”. Dl Gheorghe a arătat că partenerii de coaliție „au tratat cu indiferență” PC Suceava, această formațiune politică nefiind consultată în adoptarea unor decizii, mai ales în cazul numirii șefilor serviciilor deconcentrate. „Potrivit protocolului, fiecare organizație de partid trebuia să-și dea acordul în scris pentru numirile la serviciile deconcentrate. Nu mi-am dat acordul pentru nici unul, ceea ce ne dă dreptul să avem inițiative proprii”, a spus senatorul sucevean. Așadar, PC Suceava va reanaliza solicitările unor membri PNL de înscriere în acest partid pe care i-a refuzat pentru a respecta protocolul coaliției. „Au existat solicitări de la membri ai PNL de a se înscrie în PC, dar protocolul nu permite și i-am refuzat. Acum vom spune categoric da acestor persoane”, a avertizat dl Gheorghe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: