Popularii suceveni, curtați de PNL și PSD

Am convingerea că alături de noi, într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu, va veni și PPCD, a declarat liderul liberalilor, Ion Lungu > Vicepreședintele social-democrat Ovidiu Donțu consideră că apariția creștin-democraților în zona parlamentară este de bun augur, întrucât nici Alianța și nici PSD nu va putea guverna fără sprijin Organizația PNL Suceava face curte popularilor din județ. Prezent la Conferința județeană de alegeri a PPCD (PNȚCD), președintele liberalilor, Ion Lungu, a declarat că, în prezent, mai mult ca oricând, sucevenii de pe partea dreaptă a spectrului politic trebuie să dea dovadă de unitate și de solidaritate. „Din păcate, astăzi, partea dreaptă a polului politic din România nu este consolidată. Sper să se întâmple acest lucru odată cu fuziunea dintre PNL și PD și am convingerea că alături de noi, într-un fel sau altul, mai devreme sau mai târziu, va veni și PPCD”, a spus liderul PNL.
 

Domnia sa a propus creștin-democraților un parteneriat pe plan local, prin acordarea de sprijin reciproc în deliberativele comunale în care PPCD (PNȚCD) are reprezentanți. Ion Lungu a precizat că îi așteaptă pe populari pentru o guvernare comună după alegerile din 2008, cel puțin pe plan local, în consiliile locale, cât și în legislativul județean. „Sunt convins că multe lucruri ne atrag. Este vremea să lăsăm deoparte orgoliile, trecutul, să privim înspre viitor”, a încheiat pre-ședintele PNL Suceava. Cu același prilej, Ovidiu Donțu, vicepreședinte al organizației județene a PSD, a apreciat op-țiunea populară, al cărei re-prezentant autohton este PPCD, ca fiind cea mai se-rioasă din Parlamentul European. Totodată, viceliderul so-cial-democrat a apreciat și ro-lul important ce îi va reveni formațiunii lui Gheorghe Ciu-handu pe scena vieții politice românești. „Consider că este nevoie de PPCD, pentru că nici actuala Alianță și nici PSD nu va putea guverna fără PRM. Iată de ce, apariția de noi partide în planul procentelor parlamentare este un lucru pe care noi îl dorim și care va aduce energie poli-tică pozitivă în România”, a subliniat dl Ovidiu Donțu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: