Continuăm împreună

Acesta este sloganul sub care Alianța D.A. a decis să acționeze pe parcursul acestui an. Reuniți la Gura Humorului, la începutul acestei săptămâni, liderii centrali ai Alianței au decis că este momentul să lase orgoliile deoparte și să înceapă munca în echipă. Unul dintre cei care au participat la discuții, ministrul educației, dl Mihail Hardău, a spus, la sfârșitul zilei, că întreaga concluzie a reuniunii se poate rezuma în sintagma „Doar împreună vom reuși”.
 

Dl ministru a refuzat însă să ofere mai multe informații referitoare la modul în care au decis PNL-iștii și PD-iștii să meargă împreună pe drumul pe care și l-au propus. Dl Hardău a încercat la un moment dat să facă chiar și o glumă pe seama modului în care va fi văzută colegialitatea dintre PNL și PD. Domnia sa a răspuns la întrebarea „Ce înseam-nă împreună?” în formula „Foarte împreună”. „Doar împreună avem șansa să realizăm ceea ce ne-am propus. Anul acesta România va beneficia de foarte multe fonduri europene și doar de noi depinde dacă vom reuși sau nu să facem ceva cu acestea”, a mai spus ministrul educației.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: