Handbalul sucevean are o șansă

Echipa de handbal a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava va avea șansa, anul acesta, să promoveze în prima ligă de handbal a țării, iar municipiul Suceava să se mândrească cu rezultatele obținute. Șeful executivului local sucevean, dl Ion Lungu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că, în acest an, Primăria va aloca 1,5 miliarde de lei handbalului, deoarece consideră că acest sport va putea aduce atât beneficii de imagine pentru oraș, cât și rezultate pe linie sportivă.
 

„Vor mai fi câțiva finanțatori alături de Primărie, unul dintre cei mari fiind și General Construct, dar îmbucurător este și faptul că și Consiliul Județean și-a exprimat disponibilitatea de a acorda 1,5 miliarde de lei pentru handbal”, a mai spus primarul. Domnia sa a explicat că echipa suceveană a atins un nivel de performanță destul de ridicat, care îi va permite să acceadă în prima ligă și să facă față competiției la acest nivel. Bugetul pentru menținerea în primul eșalon handbalistic este în jur de 5 miliarde de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: