Incendiu la Spitalul din Fălticeni

Un scurtcircuit a dat foc aparatului cu raze Roentgen din laboratorul de radiologie > Din cauza fumului, bolnavii de la parter au fost evacuați Luni, 26 decembrie, în jurul orei 21.30, personalul de serviciu al Spitalului municipal din Fălticeni și bolnavii au intrat în panică. În laboratorul de radiologie de la parterul unității a izbucnit un incendiu, de mici proporții însă, pe care militarii l-au stins în cea mai mare parte cu stingătoarele portative. Fumul degajat a creat în cele din urmă cele mai mari emoții personalului, care, cu ajutorul pompierilor, a evacuat imediat bolnavii din saloanele de la parter.
 

După ce spiritele s-au potolit și fumul s-a împrăștiat, s-a constatat că flăcările au pornit de la un scurtcircuit la instalația de alimentare a aparatului de investigații cu raze Roentgen. În cele câteva minute de când a izbucnit și până a fost stins focul, au ars totuși o parte din aparat și elemente ale instalației electrice interioare, pagubele fiind estimate la aproximativ 2000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: