Legiștii lămuresc o moarte suspectă

Moartea unei femei de 33 de ani din Stulpicani, petrecută în data de 14 decembrie, a născut suspiciuni polițiștilor. E drept că Maria Luminița C. era cunoscută în localitate ca o puternică și frecventă consumatoare de băuturi alcoolice, „licori” ce nu au darul să dea sănătate și viață lungă. Femeia suferea, de altfel, de ciroză , fiind în evidența medicului din localitate cu această boală și chiar internată recent în spital.
 

Suspiciunile polițiștilor au apărut după ce, în urma cerce-tărilor, s-a stabilit că părinții Luminiței erau în mare dușmă-nie cu fostul ei soț și nu de puține ori au avut loc conflicte între aceștia. Mai mult, după moartea femeii, s-a descoperit că lipsesc din casă actele de stare civilă și certificatele ei medicale, anchetatorii întrebându-se deja dacă moartea femeii nu are alte cauze decât ficatul ei necrozat de rachiu. Necropsia a lămurit însă treburile, iar după efectuarea ei, medicii legiști au scutit polițiștii de o anchetă lungă. Maria Luminița C. a murit de „moarte bună”, dacă astfel se poate numi boala care a omorât-o.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: