Trimis în judecată pentru că și-a omorât în bătaie nevasta

Ana Papuc a murit pe 2 octombrie la spital, după ce bărbatul ei a bătut-o crunt > În ziua fatală, femeia fost prinsă bând pe ascuns în grajd Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe Aurel Papuc, de 48 de ani, din Burla, după ce acesta și-a omorât nevasta în bătaie. El va răspunde în fața judecătorilor pentru lovituri cauzatoare de moarte, riscând ani grei de pușcărie. În data de 2 octombrie, a. c., dis-de-dimineață, Papuc a prins-o pe nevasta lui în grajd, gâlgâind dintr-o sticlă de votcă, și i s-a pus „pata”. Gândind că o vindecă pe loc de beție, a început s-o bată cu „simț de răspundere”, reproșându-i că nu vede de casă, de copii, că umblă beată toată ziua și nu aduce un ban în casă. Din rezultatele necropsiei a reieșit că aceasta nu era singura bătaie încasată de femeie, fiind evident faptul că ea primise și înainte destule lovituri.
 

În dimineața agresiunii în cauză, Ana Papuc a fost lovită de bărbatul ei până când a rămas pe podeaua grajdului, plină de sânge, dar „socoteala” nu fusese încheiată. După ce a lăsat-o o vreme uitată, Aurel s-a mai repezit o tură, lovind-o cu picioarele și pumnii, cât a putut mai tare. Fata cea mare a celor doi soți, în vârstă de 20 de ani, a văzut în cursul zilei că maică-sa se plânge de dureri de burtă și de spate, atât de mari încât, până seara, femeia a fost internată la spitalul din Rădăuți. După câteva ore, Ana Papuc era moartă, ca urmare a leziunilor unor organe interne și hemoragiei interne masivă. Din declarațiile martorilor a reieșit că în casa soților Papuc se bea crunt de mai bine de 10 ani, iar de vreo 5 ar fi început și bătăile crunte. Cei trei copii au fost mereu martorii tăcuți ai loviturilor pe care femeia le primea aproape zilnic, dar pe care le „oblojea” mereu cu încă o sticlă de rachiu…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: