O tăiem, n-o tăiem…

Polițiștii din Hânțești au solicitat implicarea colegi-lor de la sediul IPJ Suceava, pentru a delibera asupra utilității efectuării necropsiei unei femei decedate vineri, în localitate. Lucia C. de 45 de ani, din Siminicea locuia în Hânțești, în concubinaj cu un bărbat din localitate. Medicul local a emis certificatul de deces diagnosticând drept cauză „infarct miocardic acut”. Când copiii femeii au venit să ia corpul mamei lor la Siminicea, ei n-au fost de acord cu cauza morții și, din motive numai de ei știute, au solicitat efectuarea necropsiei.
 

În câteva ore s-au răzgândit și n-au mai vrut ca legiștii s-o „taie” pe mama lor pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului medicului din Hânțești. Pentru a ieși din impas, polițiștii din localitate au solicitat concursul investigatorilor de la IPJ pentru a afla dacă moartea femeii a trezit suspiciuni sau dacă a fost vorba doar de durerea unor copii provocată de moartea mamei lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: