Sucevean de 18 ani, arestat pentru tentativă de omor

După ce a pocnit în cap cu un ciocan și era să omoare un tânăr de 17 ani, Emil Andrișan a fugit în străinătate > Declarat urmărit general, după noaptea de 22/23 noiembrie, el a fost prins și trimis recent acasă din Elveția > El riscă să facă de la 7 la 12 ani de pușcărie Emil Valentin Andrișan, de 18 ani, elev (și nu prea) din municipiul Suceava, a fost arestat, joi, preventiv pentru tentativă la omor calificat. Tânărul sucevean a fost dat în urmărire generală după comiterea acestei infracțiuni, în noaptea de 22/23 noiembrie, și după care, abandonând școala, a fugit în străinătate. În urmă cu circa o săptămână însă, Andrișan a fost agățat și reținut de autorități în Elveția și trimis pachet în România cu primul avion. La intrare în țară însă, poza lui era deja cunoscută, iar tânărul a ajuns în cele din urmă în fața investigatorilor de la IPJ Suceava.
 

Aici a fost audiat în legătură cu cele întâmplate în noaptea de 22/23 noiembrie, când, pe stradă fiind, l-a lovit de mai multe ori în cap pe un alt tânăr sucevean, Cezar Ștefan B., de 17 ani, pe care doar dintr-un noroc chior nu l-a omorât. El va răspunde penal însă pentru „tentativă la omor calificat”, perioada de anchetă petrecându-și-o în arest, ca polițiștii și procurorii să fie siguri că îl găsesc când au ceva de întrebat. Pentru fapta sa, în caz că va fi condamnat, Andrișan riscă cel puțin 7 ani și cel mult 12 de închisoare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI