Fotbalul mic al Sucevei, printre granzii României

Echipa de fotbal a LPS Suceava, antrenată de profesorul Bogdan Boghean (categoria „1994”, adică născuți în acest an), s-a calificat în finala Memorialului „Gheorghe Ola”. Competiția, ce reunește de o bună perioadă de timp nu mai puțin de 45 de formații de aceeași factură, este una ce presupune etape locale, județene ș.a.m.d., cu alte cuvinte destule furci caudine pentru amatorii de performanță la nivelul de referință în domeniu.
 

Team-ul antrenat de Bogdan Boghean a reușit la turneul zonal de la Satu Mare o serie de 3 meciuri câștigate consecutiv (cu Viitorul Zalău 4 – 3; cu Tisa Sighet 2 – 1; cu FC Bihor 2 – 0), înregistrând în final o înfrângere în partida cu Athletic Bihor (3 – 0), ceea ce i-a asigurat calificarea în zona… rarefiată a succesului și, bineînțeles, controlată de tigrișorii granzilor de la Craiova, Steaua etc. „Sper să facem o figură cât mai frumoasă în finală. Copiii aceștia merită un rezultat cât mai bun, pentru că au demonstrat că sunt talentați. Nu e pun lucru ce au realizat”, ne-a spus profesorul Boghean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: