CL – aport concret

Conform primarului Vasile Tofan, municipalitatea fălticeneană – prima din țară care a primit avizul MEC pentru schimbarea destinației unei clădiri Consiliul Local al municipiului Fălticeni și-a modificat aportul la capitalul social al SC ACET SA Suceava, care administrează sistemul apă – canal – epurare din Fălticeni. Printr-o hotărâre a deliberativului din luna noiembrie 2004, a fost stabilit aportul CL la mărirea capitalului social al SC ACET Suceava: clădirea punctului termic nr. 4, terenul aferent, în suprafață de 414 mp, un strung, o mașină de frezat și un tractor cu remorcă. Amenajarea P.T. nr. 4 ca sediu administrativ al Serviciului public implică însă cheltuieli foarte mari, ceea ce a condus la identificarea unei alte clădiri care întrunește condițiile minime de funcționare în acest scop.
 

Astfel, schimbarea destinației imobilului din str. Ion Dragoslav, aflat în administrarea Școlii Nr. 3 „Mihail Sadoveanu”, s-a efectuat în baza avizului MEC. „Suntem prima primărie din țară care a primit acordul Ministerului Educației și Cer-cetării pentru schimbarea des-tinației unei clădiri destinate învățământului. Acolo au în-ceput deja lucrările de ame-najare prin compartimentare, iar până la sărbători sper să se termine amenajarea cu toate că e vorba de sume mărișoare. Punctului termic 4, scos din patrimoniu, urmează să îi stabilim destinația, dar trebuie să ținem cont că o firmă din oraș a făcut izolația, lucrare care s-a realizat prin „Constar” (administratorul în acel moment al sistemului apă – canal – epurare – n.r.), cu acordul Primăriei Fălticeni, dar nici în acest moment nu s-a achitat factura pentru izolație” – ne-a spus primarul Vasile Tofan. Pe lângă clădirea care va fi transformată în sediu administrativ, ACET va fi beneficiarul unei suprafețe de teren din curtea fostei școli, unde va fi amenajată o parcare pentru utilajele și echipamentele care asigură funcționarea acestui serviciu public.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: