Administrații financiare comunale desființate, șefi destituiți

Conform declarațiilor șefului Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Suceava, Petrică Ropotă, administrațiile financiare comunale din Rădăuți și Fălticeni vor fi desființate, iar cei doi șefi vor fi destituiți. Decizia a fost luată în urma analizării organigramei. „Cele două unități nu-și justifică activitatea, având în vedere că nu au trezorerie. Mai mult, activitatea administrațiilor comu-nale respective este nemulțumitoare privind operațiunile specifice unei astfel de instituții”, ne-a declarat dl Ropotă. Domnia sa a mai adăugat că, prin noua structură, Administrația Financiară Suceava va reprezenta mai mult de 50% din încasările care se fac la nivelul între-gului județ. „Cu excepția șefilor, nici un alt lucrător nu va pleca”, ne-a spus șeful DGFP Suceava.
 

Menționăm că, în ultimele șase luni ale acestui an, conducerea instituției menționate a schimbat 29 de inspectori și consilieri, pe motivul nerealizării sarcinilor de serviciu. Pe de altă parte, pe cele 10 posturi scoase anul acesta la concurs au fost angajați, în urma susținerii examenelor, tineri a căror medie de vârstă este de 23 de ani. „Încercăm să aducem un suflu nou instituției”, a conchis dl Petrică Ropotă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: