Alimentația publică, în colimatorul OJPC

OJPC Suceava au efectuat controale la societățile comerciale având ca obiect de activitate alimentația publică. Verificările au scos la iveală nereguli practicate de administratorii acestora, care au fost, în consecință, sancționați contravențional. Astfel, la barul din Suceava aparținând SC Esos Prod SRL, în lista de meniu nu erau specificate gramajele la hamburgher, cafea, capuccino, ciocolată caldă etc. Urmarea: 200 RON amendă.
 

La magazinul mixt din Todirești al SC „Baby Club“ SRL se comercializa bere la dozator, deși această activitate nu era autorizată potrivit normelor în vigoare. Colac peste pupăză, societatea nu avea apă caldă și substanțe de dezinfecție. Vânzarea berii la halbă a fost automat sistată, administratorul fiind sancționat cu 300 RON.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: