Sediu nou în școală veche

CL Fălticeni a aprobat, în ședință extraordinară, propunerea primarului Vasile Tofan de a atribui în folosință gratuită operatorului regional SC ACET SA Suceava (în cadrul programului SAMTID) imobilul din strada Ion Dragoslav nr. 19, unde anul trecut a funcționat localul Școlii „Mihai Sadoveanu”. Potrivit contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare, municipiul Fălticeni și-a înscris aportul de capital și cu clădirea Punctului termic nr. 4 din strada 2 Grăniceri, unde urma să fie amenajat sediul administrativ al serviciului aferent sistemului apă-canal-epurare. Amenajarea acestui sediu implică încă cheltuieli a căror valoarea depășesc resursele bugetare actuale, 1,5 mild. lei, recurgându-se, de aceea, la variante aprobate de aleșii locali.
 

Până la 1 octombrie 2005 trebuie dă se procedeze la predarea către SC ACET SA Suceava a bunurilor care aparțin serviciului public menționat. În aceeași ședință a fost stabilită și comisia care va prelua bunurile aferente acestui serviciu, de la SC „Constar”, pe care le va preda, pe bază de proces-verbal, operatorului regional. Comisia îi va avea în componență pe consilierii locali Ioan Drob, Constantin Mocanu și Vasile Moroșanu, care au participat și la preluarea bunurilor serviciului public de la SC Comerțul Românesc” SRL la SC „Constar” SA Fălticeni. Prin reamenajarea sediului din strada Ion Dragoslav, pentru care fost estimată suma de circa 700 milioane de lei vechi (conform spuselor dnei Mina Păr, șef serviciu apă-canal-epurare), costurile s-ar ridica la jumătate. Oricum, nici acești bani nu sunt la îndemâna municipalității deocamdată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: