Focuri de pistol în centrul Sucevei

> Un individ din Berchișești a dat să dispară din bancă cu 260 de milioane furate de la un ghișeu > După ce s-a împiedicat și a scăpat cea mai mare parte a banilor, Marinel Buga a fost oprit de un agent de pază cu focuri de pistol O clientă a Banc Post din Suceava a fost cât pe ce să rămână fără suma de 260 de milioane de lei vechi, pe care intenționa să-i depună ieri, în jurul orei 13.35. Mihaela A. avea banii așezați la unul din ghișeele băncii pentru efec-tuarea operațiunii, când un individ i-a luat și voia s-o „taie” spre ușă cu cea mai mare viteză. Cel identificat ulterior ca fiind Marinel Buga, de 30 de ani, din Berchișești, a fost probabil copleșit de propriul său curaj, pentru că, până să poată ieși, s-a împiedicat. 240 din milioanele furate s-au împrăștiat în jurul lui, căzând din buzunarul hoțului și un cuțit. Faptul că îl avea asupra sa este un semn că Buga era pus pe fapte mari de tot. Fără grosul banilor, tânărul a apucat să se ridice și a fugit în stradă.
 

Unul dintre agenții de pază ai băncii l-a urmărit și l-a somat să se oprească. Cum hoțul n-a făcut-o, agentul a scos pistolul și a tras un foc de avertisment în plan vertical, care i-a cam tăiat elanul fugarului. Marinel Buga a fost astfel imobilizat, asupra lui polițiștii, sosiți ulterior la fața locului, găsind și restul de 20 de milioane nescăpate în căzătură. Individul a fost reținut luni de polițiști, iar ieri, instanța a fost de acord cu arestarea lui preventivă, pentru 29 de zile pentru furt calificat și port fără drept de cuțit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: