A fost furată Evanghelia Bisericii „Nașterea Maicii Domnului“

Luni dimineață, între 7,30 și 7,45, un necunoscut a furat de pe Sfânta Masă Sfânta Evanghelie a Bisericii „Nașterea Maici Domnului”, din spatele Tribunalului Suceava. Hoțul n-a avut nici o reținere să intre pe ușa laterală a altarului, lăsată deschisă pentru aerisire de cântăreț și să înșface cartea sfântă chiar de pe masa altarului. Pavel B., cântărețul bisericii, zărise Evanghelia la locul ei la ora 7,30 când s-a apucat de treabă, dar când, la 7,45, a intrat în altar să trebăluiască și pe acolo, aceasta nu mai era.
 

Odată anunțat furtul, investigatorii Poliției municipiului Suceava au început căutarea hoțului. Dincolo de valoarea ei spirituală, Evanghelia poate fi vândută amatorilor de obiecte de cult cu sume cuprinse între 15 și 20 de milioane de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI