Deputatului Olarean i s-a arătat clanța ușii de la PD

Deputatul Aurel Olarean a pierdut și sprijinul politic al partidului care l-a trimis în Parlamentul României-Partidul Democrat. Biroul Permanent Național al PD a decis ieri retragerea sprijinului politic acordat deputatului dând în felul acesta câștig de cauză organizației județene Suceava a PD care la rândul său i-a retras sprijinul politic la mijlocul lunii august, cu majoritatea covârșitoare a BPJ. Sancțiunea adoptată în cazul deputatului survine la puțin timp după ce acesta a fost protagonistul unui scandal public în Rădăuți, unde a oprit în plină stradă o mașină a Poliției locale, i-a somat pe polițiștii aflați în ea să coboare după care i-a pus să se legitimeze.
 

Dl Olarean nu s-a oprit aici ci a continuat „bâlciul” în sediul Poliției locale un-de a intrat, însoțit de consilierii săi și a început să pună întrebări în stânga și în dreapta, răstin-du-se la angajații aflați înăuntru. Tot circul a fost, culmea, filmat de cei aflați în compania deputatului. IGP a făcu cercetări în acest caz și a trimis dosarul Olarean la Parchet pentru a urma căile legale de sancționare. Cu puțin timp înainte de ședința de ieri a BPN dl Olarean susținea că nu va fi sancționat de cei de la București. Liderul județean al PD Suceava, dl Constantin Uricec ne-a declarat ieri că „rezultatul BPN nu demonstrează altceva decât că decizia adoptată la Suceava a fost una corectă iar Biroul Permanent Județean a judecat corect acțiunile dlui Olarean”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: