Isabel Bedreagă – Marele Premiu

Absolventă a Colegiului Național „Petru Rareș” și a facultății de Litere a Universității din Suceava, cu debutul literar găzduit de prestigioasa revistă „Steaua”, Isabel Bedreagă a obținut Premiul „Haralambie Mihăescu” și premiul revistei „Antiteze” pentru proză scurtă la Festivalul literar „Magda Isanos – Eusebiu Camilar”, Udești, 2003.
 

Au urmat Premiul III la secțiunea de proză scurtă a Festivalului de literatură „Moștenirea Văcăreștilor”, Târgoviște, 2003, și Premiul special pentru proză de la Festivalul „Vasile Voiculescu”, Buzău, 2004. Și iată că în urmă cu numai câteva zile, talentul și strădania de a și-l cultiva i-au fost încununate, la Concursul Național de Proză scurtă și Eseu „Pavel Dan”, ediția a XI-a, de la Turda, cu Premiul „Pavel Dan”. Adică, Marele Premiu, cel care dintotdeauna confirmă, dar și obligă. Felicitări, Isabel!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: