Trei școli prioritare

Primăria Suceava a acordat, anul acesta, o mai mare atenție unităților școlare din cartierele mărginașe, care, până acum, potrivit viceprimarului Angela Zarojanu, nu s-au bucurat de tratament egal în raport cu celelalte școli din municipiu. Astfel, prioritate au avut școlile cu clasele I-VIII nr. 7 din Ițcani, nr. 6 din Burdujeni și nr. 8 din cartierul George Enescu. La fiecare dintre acestea se fac lucrări de reabilitare la grupurile sanitare, de repa-rare a terenurilor de sport și a împrejmuirilor, precum și de montare de tâmplărie PVC cu geam termopan.
 

În ceea ce privește investițiile, a-cestea au în vederea finali-zarea lucrărilor de instalare a centralelor pe gaze naturale, începute în urmă cu câțiva ani. Este vorba despre cele de la Liceul cu Program Sportiv, Școala Generală Nr. 3 și Grupul Școlar Nr. 2. În următoarea perioadă, ac-cent se va pune și pe acțiunile de igienizare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: