Din cauza inundațiilor ultimelor zile

Peste 1000 de persoane vor fi vaccinate împotriva hepatitei și a febrei tifoide 362 copii vor fi vaccinați preventiv, gratuit, de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, împotriva hepatitei de tip A și a febrei tifoide, iar 823 adulți vor primi vaccinul antitifoidic, ca urmare a inundațiilor survenite, începând de joia trecută, în zonele Rădăuți și Gura Humorului.
 

Este vorba de localitățile Marginea, Sucevița, Vicovu de Jos, Frasin, Bucșoaia și Doroteia, unde Direcția de Sănătate Publică Suceava a intervenit, încă de sâmbătă dimineață, efectuând activități de dezinfecție în 332 gospodării: 175 de case, 195 fântâni, 212 latrine și 188 de beciuri de alimente. Până ieri dimineață fuseseră vaccinați 64 copii antihepatită, 63 – antitifoidă, precum și 290 adulți, care primesc numai vaccinul antitifoidic. Până când probele prelevate din apa fântânilor nu vor fi corespunzătoare calitativ, populației din zonele menționate i se interzice consumul apei din fântânile afectate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI