Primarul va împărți

Sarmale și apă

Primarul Ion Lungu a luat în serios rolul de gazdă pe care îl va avea de „Zilele Su-cevei”, zile de hram. Astfel, primul gospodar al orașului s-a gândit să cinstească cum se cuvine pelerinii de la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, ofe-rindu-le acestora numai pu-țin de 5000 de sticle de apă minerală. Totodată, însuși edilul-șef și soția sa vor îm-părți credincioșilor 5000 de sarmale.
 

La prepararea a-cestora a contribuit personal doamna Lungu, cheltuielile familiei ridicându-se la circa 50 de milioane de lei. Șeful administrației sucevene a respins orice aluzie referi-toare la o campanie electo-rală mascată, menționând că este vorba doar despre tra-diționala ospitalitate bucovi-neană. ”Nu este un gest populist, ci doar unul tradi-țional, în calitate de primar trebuind să fiu o gazdă bună pentru vizitatorii din afara municipiului”, a spus primarul. Domnia sa crede că în cele trei zile de săr-bătoare, municipiul Suceava va avea circa 10.000 de oaspeți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: