„Să ne recuperăm primarii”

Partidul Liberal, filiala Suceava va declanșa acțiunea „Să ne recuperăm primarii”. Afirmația a fost făcută ieri, într-o conferință de presă, de președintele județean al formațiunii, Orest Onofrei. Potrivit domniei sale, demersul constă în recuperarea și readucerea în partid a foștilor șefi liberali de administrații locale, „forțați” să treacă în PSD și care, în vara lui 2004, au câștigat alegerile sub umbrela social-democraților.
 

Onofrei relevă că a primit semnale din teritoriu că aceștia doresc să revină la matcă, de unde ar fi plecat forțați de împrejurări, respectiv ca urmare a multiplelor presiuni exercitate de administrația pesedistă. Decizia politică va fi luată astăzi, în cadrul Biroului Permanent al PNL, prilej cu care va fi dat semnalul reîntoarcerii. „Este absolut normal ca acești primari să revină în partid. Nu se pune problema unor presiuni de întoarcere, fiind vorba doar despre o decizie politică”, a spus președintele PNL Suceava, adăugând că demersul este unul ce ține de moralitate în politică.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI