Primarul își face „mea culpa“

Până pe 15 august, la Suceava vor sosi 15 autobuze noi. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care a precizat că, în ședința de mâine a Consiliului Local, va fi discutat proiectul de hotărâre privind înființarea societății de transport public local „Bucovina”. Edilul-șef și-a făcut „ mea culpa” în legătură cu eșecul negocierilor cu holdingul ATLASSIB. Compania sibiană a lăsat executivul municipal cu buzele umflate, după ce a cumpărat clădirile fostei TPS și a silit pe foștii proprietari să stea cu chirie de 5000 de euro pe lună, chiar în propriile spații.
 

„Înființarea unei noi societăți este o necesitate, pentru că ceea ce se întâmplă la Suceava nu există nicăieri în țară. Nu se poate ca un municipiu precum Suceava să nu aibă transport local de persoane”, a recu-noscut primarul. Negocierile au început încă din tomna trecută, eșuând din cauză că părțile implicate nu s-au înțeles asupra spațiului care va găzdui parcul auto. ATLASSIB voia ca mașinile să gareze la TASA, firmă membră a holdingului, în timp ce conducerea Primăriei s-a pronunțat pentru curtea TPS, așa cum, de fapt, preciza hotărârea privind realizarea parteneriatului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: