Accidente în lanț pe șoselele județului

Doi elevi s-au trezit în cap cu un buștean desprins dintr-un camion, alți doi bărbați au ajuns la spital din cauza unei femei grăbite, iar o localnică din Sucevița a murit încercând să traverseze pe unde nu trebuie În cursul zilei de joi, patru persoane au fost rănite, iar o femeie și-a pierdut viața în urma unor evenimente rutiere petrecute pe șoselele județului Suceava. Dimineață, în preajma orei 9, doi elevi din Ciocănești, care se deplasau pe biciclete, au primit, pur și simplu, un buștean în cap. „Copacul” s-a desprins dintr-un autotren încărcat cu material lemnos neasigurat se pare corespunzător, condus de Neculai T., de 29 de ani, șofer de categoriile B, C și E de aproape 5 ani.
 

Petrică B. R., de 16 ani, și P.D. Viorel, de 15 ani, pedalau spre școală, pe aceeași direcție de mers cu camionul. Primul dintre aceștia a declarat că mai ține minte doar că, pe DN 18, în interiorul comunei Ciocănești, el și colegul au fost depășiți de autotrenul plin de bușteni, după care a fost lovit. Ce a dat peste ei i s-a spus ulterior, când a fost cât de cât în stare să înțeleagă ce este în jurul lui. Viorel a rămas spitalizat la Vatra Dornei, în unitatea sanitară unde au fost amândoi transportați după accident. Cu un traumatism cranio-cerebral destul de sever, fractură temporală parietală pe partea dreapta și destule zgârieturi, Petrică B.R a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, ambii având nevoie de până la 2 săptămâni de îngrijire medicală. Nici o oră mai târziu (puțin după ora 10), două autoturisme, un „Hyundai” și un „Opel Astra” nimereau bot în bot pe DN 2, într-o curbă din afara comunei Rădășeni. Bilanțul în acest caz – doi bărbați răniți, unul din ei având nevoie de supraveghere și tratament medical pentru mai mult de o lună de zile. Din ancheta preliminară a polițiștilor SPR Suceava a rezultat că vina accidentului o poartă Mihaela L, de 29 de ani, din Bârlad, șoferul autoturismului „Hyundai”, care s-a aventurat într-o depășire neregulamentară. Consecința manevrei a fost că s-a ciocnit frontal de „Opel”, mașină înma-triculată în Italia, condusă de Cristian George C., de 31 de ani, patronul unei firme din Făl-ticeni. În aceeași mașină se afla și Marcel M., de 30 de ani, jurist la aceeași firmă, cei doi fiind în drum spre o licitație la Suceava. Bărbații au ajuns la Suceava, dar la spital, cu fracturi, traumatisme și răni destule, cât să-i țină o vreme imobilizați. În aceeași zi, la Sucevița, o femeie a murit în mijlocul drumului, pentru că a traversat fără să se asigure. Margalina C., de 56 de ani, din localitate a fost surprinsă de o autoutilitară „MAN”, condusă de Dorin Daniel C., de 49 de ani. Femeia nu a avut nici o șansă. Lovită în plin, ea a murit înainte ca medicii să mai poată face ceva pentru ea. D. BEALE

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: