Monden

> Nerăbdare. Pentru că nu mai avea răbdare să aștepte limuzina care urma să-l ducă într-un club de noapte, actorul american Val Kilmer l-a întrebat pe un bărbat care tocmai își parca mașina dacă nu-i poate face acest serviciu. „Sunt Val Kilmer”, i-a spus el bărbatului uimit. „Poți să mă duci la String-fellow?”. Acesta s-a executat, încântat de ce pasager important are . Din păcate, la hotel, ma-șina comandată a stat și l-a aș-teptat mai mult de o oră, după care șoferul l-a sunat pe agentul superstarului american. „Toată lumea era îngrijorată, pentru că nu se știa unde a putut să dispară Val, mai ales că era la Londra, oraș pe care nu-l cunoștea prea bine”, a povestit un apropiat al acestuia. „Șoferul a sunat agentul, acesta i-a dat numărul lui de telefon și a aflat că Val e de mult la club și joacă biliard!…”.
 

> Oțetul miraculos. Starul din Rambo, Sylvester Stallone, spune că a găsit remediul pentru a fi mereu în formă și pentru a-și păstra silueta – oțetul obținut din cidru de mere. Stallone, care tocmai a lansat o carte în care tratează pe larg felul în care ar trebui să procedeze o per-soană pentru a mânca și a trăi să-nătos, spune că acesta este bun la aproape orice, de aceea , în meniul lui, puține mâncă-ruri scapă nestro-pite din belșug de „miraculosul oțet”. „Accentuează funcțiile glandei tiroide și, deci, ajută la slăbire. Este tot ce poate fi mai bun pentru a-și păstra silueta”. > Prima dragoste. Înainte de a-l întâlni pe Tom Cruise, despre care spune că este „dragostea cea mare a vieții ei”, actrița Katie Holmes s-a îndrăgostit de Batmobilul cu care călătorea partenerul din cel mai recent film al său, Batman Begins, Christian Bale. „Când l-am văzut am rămas mută de uimire, a fost dragoste la prima vedere”, a spus ea. „Tot ce-mi doream mai mult era să-l pot lua acasă, mai ales după ce l-am văzut pe Christian cât de mândru stătea la volan”. Mai târziu, în viața ei a apărut Tom Cruise și prioritățile s-au schimbat… > „Fericită”. Nicole Kidman s-a declarat „fericită” că fostul ei soț, Tom Cruise, și-a găsit marea dragoste. Invitată într-o emisiune de televiziune, Kidman a spus că sentimentele care o leagă de fostul soț sunt doar de prietenie, de aceea se bucură că în viața lui a apărut Katie Holmes. „Vă spun sincer, dacă Tom este îndrăgostit mă bucur pentru el”, a spus ea, infirmând zvonurile potrivit cărora în sufletul ei mai există și altfel de sentimente decât cele de prietenie pentru fostul soț.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: