Penegistul Nicolae Mugurel Ștefăroi, susținut de Gigi Becali

Gigi Becali, patronul Stelei și șeful PNG, va susține financiar Primăria din Berchișești, în cazul în care reprezentantul acestei formațiuni politice, Mugurel Nicolae Ștefăroi, va ajunge, în urma scrutinului din 12 iunie, edil-șef al localității. Declarația aparține președintelui pe municipiu al PNG Suceava, Mihai Câmpan, care a spus ieri, într-o conferință de presă, că Ștefăroi are cele mai mari șanse de ocupare a fotoliului de primar. Precizăm că această candidatură este propusă de filiala județeană a PNG, al cărei președinte este Constantin Groza; (prim-vicepreședinți: Mihai Câmpan și Romeo Marcu; vicepreședinte: Gheorghe Lungu; secretar Fănică Roboschi).
 

Reamintim că Berchișeștiul s-a desprins de comuna Drăgoiești, urmând a include satele Corlata și Berchișești, comuna Drăgoiești rămânând cu Măzănăeștiul, Lucăceștiul și satul Drăgoiești. În cursa pentru administrația Berchi-șeștiului s-au înscris, alături de penegistul Ștefăroi, pesedista Violeta Țăranu și penelistul Ionel Jitaru. „Domnul președinte Becali va ajuta la transpunerea în fapte a vorbelor. Până acum mulți au promis, dar, dacă voi ajunge primarul, ajutat de dl Becali voi face, nu voi zice. Pe scurt, voi crea locuri de muncă prin deschiderea unei balas-tiere pe râul Moldova, voi construi o brutărie modernă, absolut necesară comunității, un magazin de unelte agricole, produse chimice și de uz casnic, se va înființa o secție de croitorie mixtă necesară nevoilor gospodărești, un depozit cu materiale de con-strucție la prețuri rezonabile, dar, mai important, voi reabilita și extinde sistemul de electrificare în satul Corla-ta și voi urgenta deschiderea alimentării cu gaze naturale în comună. De asemenea, voi reabilita, cu sprijinul CL și al CJ, alimentarea cu apă potabilă (orar permanent) a gospodăriilor cetățenilor. Voi încerca să astup cu pietriș toate gropile de pe fiecare uli-ță, precum și asfaltarea dru-mului din centrul comunei. Cea mai mare problemă rămâne, însă, eliberarea tutu-ror titlurilor de proprietate pentru toți beneficiarii legilor funciare. Trebuie ruptă pisica-n două odată”, a spus candidatul. Dl Ștefăroi, la cei 36 de ani ai săi, este manager al unei societăți comerciale private și student, la București, în anul I, al Dreptului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: