Mai mulți bani pentru asfaltare

< Edilul-șef va propune consilierilor locali o rectificare de câteva zeci de miliarde de lei În ședința extraordinară a Consiliului Local de pe 17 iunie, primarul Ion Lungu se va adresa aleșilor municipali, încercând să-i convingă să voteze o suplimentare de fonduri pentru repararea drumurilor. Edilul-șef propune o rectificare a bugetului, astfel încât, în acest an, valoarea lucrărilor, contând în turnarea de covoare asfaltice și reparații, să ajungă la 80 miliarde lei. Necesarul financiar pentru primenirea infrastructurii rutiere este foarte mare, în buget fiind prinse, inițial, 47 miliarde lei.
 

Numai covorul de la intersecția „Căii Unirii” cu strada „Petru Rareș” până la podul din Lunca Sucevei, în lungime de 2 kilometri, costă 20 miliarde lei. O parte din suplimentul propus la rectificare va proveni din creditul de 50 de miliarde pe care executivul îl va contracta pentru reabilitarea infrastructurii și alimentarea cu apă potabilă din sursa Berchișești a cartierului Burdujeni. Până în prezent, Primăria Suceava a făcut asfaltări în valoare de 30 de miliarde de lei, prestatorul, SCCF Iași, în-casând 10 miliarde lei. Primăria trebuie să exploateze la maximum timpul disponibil, condițiile meteo nefiind favorabile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: