Liberalii suceveni, la mâna femeilor

Aproximativ 60% din membrii organizației Suceava a PNL sunt femei. Concluzia a survenit după ce noua conducere a partidului a efectuat o reînnoire a bazei de date. Astfel, din 763 de membri cu cotizația la zi, peste 400 sunt femei. Liderul municipal al partidului, dl Dan Gospodaru, și-a exprimat mulțumirea că în momentul de față știe de pe ce baze poate pleca într-o confruntare cu celelalte partide, însă nu s-a declarat îngrijorat de numărul prea mare de femei, atât timp cât acestea nu s-au exprimat ca o forță prea mare în partid.
 

Șefa femeilor liberale, dna Aurelia Petcu, a declarat, la rândul ei, că numărul mare de membre a dus la întărirea partidului, însă nu a putut explica precis de ce femeile liberale nu se regăsesc în prea multe funcții de conducere la nivelul partidului și al administrației locale. „Probabil că femeile nu doresc să ocupe funcții publice”, a spus dna Petcu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI