Polițiștii din Burdujeni, copleșiți de „găinării”

> Săptămânal sunt în cercetare, la secția din cartier, în medie, câte zece furturi > În zonă a apărut o speță nouă de reclamație: „șuteala” locurilor de parcare Polițiștii Secției din Burdujeni au descoperit cu operativitate, marți, autorii unui furt a cărui victimă a fost un bărbat din Fântânele. Aceasta a reclamat marți autorităților că doi tineri necunoscuți i-au luat telefonul mobil, cartea de identitate și puținul de 200.000 de lei ce-l avea în buzunar. În aceeași zi, fapta a avut și autori, în persoana lui Gheorghe T., de 25 de ani, și a lui R.M., de 22 de ani, amândoi din Suceava. Tinerii sunt cercetați acum în stare de libertate pentru infracțiunea de furt calificat.
 

Tot în data de 19 aprilie, po-lițiștii din Burdujeni au i-dentificat autorul unui furt co-mis în noaptea de 16/17 a-prilie la o societate din cartier. Acesta s-a dovedit a fi minorul Gheorghe C., de 15 ani, din Arbore, elev la Școala Specială din Gura Humorului. Pe lângă această faptă, minorului i s-au probat încă două furturi, el colaborând cu anchetatorii în timpul cercetărilor. Ieri, Gheorghe C. urma ca să fie su-pus expertizei medico-legale, el fiind judecat în aceeași stare de libertate pentru furt ca-lificat. La Secția de Poliție Bur-dujeni, sunt în cercetare, în medie, aproximativ 10 fapte pe săptămână, marea majori-tate fiind furturi din mașini, din societăți comerciale și alte mici „găinării”. Polițiștii sec-ției au devenit însă un fel de „moașă comunală” pentru populația din cartierul din valea Sucevei care reclamă, cu zecile, fapte dintre cele mai diverse, foarte multe care nu intră în competența Poliției. Cea mai nouă „speță” de re-clamație este cea referitoare la locurile de parcare pe care burdujenenii și le „fură” unul altuia, cu pretextul că au plătit taxa de parcare la Primărie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: