Monden

> Doar executantă. Nicole Kidman declară că, în ultimul timp, actorii au devenit puternici și influenți, dar că ea nu este interesată să fie una dintre persoanele care iau decizii, ci doar una ce execută indicațiile regizorilor. Actrița, în vârstă de 37 de ani, le-a spus celor de la Sydney Mornind Herald: „Știu despre alți colegi de-ai mei că sunt persoane influente, dar eu nu fac parte dintre ei. Prefer să nu iau decizii, încerc să stau la locul meu și să fac ceea ce-mi spune re-gizorul. Îmi ajunge faima pe care am dobândit-o astfel…”. Pe 15 aprilie, se va lansa cel mai recent film al actriței, în care partener i-a fost Sean Penn – The Interpreter. Kidman va interpreta rolul unei traducătoare ce este martoră la asasinarea președintelui unei țări africane.
 

> Dezvăluiri. În noua sa autobiografie, My Life So Far, Jane Fonda a făcut dezvăluiri, printre altele, și despre căsătoria cu Ted Turner, deținător al unui vast imperiu media. Acum în vârstă de 67 de ani, Fonda a povestit cum, la nu-mai o lună după ce s-a căsă-torit, a aflat că Turner o înșeală și… l-a pocnit drept în cap cu telefonul din mașină! „Stă-team în mașină, dărâmată de ceea ce aflasem. Ted s-a urcat, cenușiu la față, alături de mine, și inima-mi bătea nebunește. L-am lovit cu telefo-nul, peste cap și peste umeri, a fost o nebunie. L-am părăsit mai târziu, apoi l-am iertat și m-am întors la el și, din câte știu, până ne-am despărțit definitiv, nu m-a mai înșelat”. > Calista Flockhart se hotărăște cu greu să se în-toarcă pe platourile de fil-mare pentru că rolul de mamă cu normă întreagă i se pare foarte distractiv. Fosta Ally McBeal s-a retras din lumina reflectoarelor în 2002, atunci când l-a adoptat pe Liam. Și, deși a trecut ceva timp de atunci, nu se îndură să-l lase pe acesta și să se întoarcă la treabă. „Liam este un copil minunat, minunat! Este la grădiniță și cred că va fi un bun atlet mai târziu. Iubesc fiecare secundă petrecută cu el. Știu că va trebui să mă întorc la muncă, dar timpul trece și nu-l poți întoarce, mă bucur de fiecare moment când suntem împreună”. > O casă nouă. Brad Pitt a fost de acord să-i lase fostei sale soții, Jennifer Aniston, în urma unei înțelegeri secrete, casa în care au locuit în Hollywood. Starul din Troia nu a pierdut timpul și și-a cumpă-rat, repede, o altă casă, în Ma-libu – California. Se spune că actorul s-a îndrăgostit pur și simplu de casa cu patru dor-mitoare și cu vederea spre pla-jă, pe care a dat nouă milioane de dolari. Casa a fost folosită și ca platou de filmare pentru filmul The Closer, iar vecini îi sunt Goldie Hawn și Mel Gibson. > Mariah Carey spune că nu-i place prea mult An-glia, mai ales pentru că liftu-rile de acolo sunt atât de mici! În vârstă de 35 de ani, cântă-reața a rămas de câteva ori blocată în lift în Germania, în Japonia și chiar în propriul el apartament. „Urăsc lifturile”, a spus ea. „Evit cât pot să in-tru într-un lift, mai ales în An-glia, unde sunt pur și simplu niște cutiuțe! Dacă am de ales, prefer să urc pe scări, chiar dacă am tocuri foarte înalte”. În interviul pe cale l-a acordat celor de la The Big Issue, Mariah a ținut să dezmin-tă zvonurile potrivit cărora, atunci când a sosit la hotelul Baglioni din Londra, a cerut să-i fie întins covorul roșu care, neapărat, trebuia să fie străjuit de lumânări uriașe. „La acea oră din noapte cre-deți că-mi ardea de așa ceva? Ce lumânări uriașe, nici nu știam că există așa ceva! Sin-gurul meu gând era să găsesc mai repede patul…”. (Grupaj realizat de MIRELA B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: