Monden

< Mult prea ciudat. Andie MacDowell a citit pe Internet, plină de nedumerire, o știre potrivit căreia ar fi fiica nelegitimă a lui Charlie Chaplin. Starul din Patru nunți și o înmormântare recu-noaște că o parte din vină îi aparține și ei, pentru că nu a negat atunci când a auzit prima dată de această poveste, care i s-a părut, la acea vreme, mult prea ciudată. „O prie-tenă de-a mea din Mexico mi-a adus un ziar din țara ei, în care se scria despre mine și despre Chaplin, care ar fi fost tatăl meu. Era o nebunie mult prea mare ca să mai pot spune ceva. Dar uite că lumea-i mică, am tot citit despre asta în ultima vremea și am simțit că e vremea să pun lucrurile la punct”.
 

Andie MacDowell

< Sandra Bulock va renunța la multiubitul ei Porsche, pe care l-a primit de la compania pro-ducătoare, pentru care face publicitate, pentru că animalele sale de companie nu îndrăgesc prea mult mașina... Actrița, în vârstă de 40 de ani, conduce de multă vreme autovehiculul, dar, de curând, și-a dat seama că bancheta din spate nu oferă prea mult confort celor doi căței ai săi. Așa că, imediat ce va expira contractul de publicitate încheiat cu Porsche, Sandra își va lua o altă mașină. „Nu știam de ce sunt așa neliniștiți, când o pornim la drum. De-abia după aia mi-am dat seama că nu e deloc confortabil să stai pe bancheta din spate a unui Porsche...”. < Recunoștință. Un preot și un psihiatru sunt cele două persoane cărora Mickey Rourke le este recunoscător pentru că l-au ajutat în momente în care avea impresia că viața nu mai are valoare. Actorul nu mai avea nici un contract și nici un ban și, mai mult, fratele său, Joe, îi murise în brațe. Psihia-trul l-a ajutat să-și dea seama că era singurul vinovat pentru situația în care se afla, iar părintele Peter a fost cel care l-a determinat să nu se mai auto-compătimească. „Părintele Peter m-a ajutat să privesc viața altfel. Ne-am dus în pivniță, am stat cu un pahar de vin în față și am vorbit. Niciodată, nimeni nu mi-a vorbit astfel”. Despre psihiatrul său, care i-a împrumutat și o sumă mare de bani în momente când nu avea la cine apela, Rourke are doar cuvinte frumoase: ”A fost pentru mine un adevărat prieten, m-a ajutat să mă împac cu ideea că fratele meu nu mai este. Nu mi-a fost ușor, pentru că eu și Joe făceam totul împreună. Acum, dacă m-ar întreba cineva care este cea mai mare dorință a mea, i-aș spune că mi-aș dori să-l văd intrând pe ușă pe Joe...”. < Britney Spears are deja planuri pentru vara ce va să vină: va lucra, două zile pe săptămână, în restau-rantul tatălui său din Venice - California. Tatăl său a devenit de curând proprie-tarul restaurantului, iar zilele trecute Britney a trecut pe acolo pentru a vedea ce achiziție a făcut acesta :”Britney a fost încântată de restaurant”, a povestit partenerul tatălui său. „S-a interesat de felul în care se prepară chili și celelalte mâncăruri. A declarat că va veni două zile pe săptămână să lucreze la noi și a mai spus că vrea să-și creeze singură uniforma”.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: