Pensionarii nu merg la tratament, sindicaliștii merg la odihnă

Deși Casei Județene de Pensii Suceava i-au fost repartizate pe semestrul I 4.576 de bilete în stațiunile de tratament, până în prezent nu există solicitări din partea pensionarilor din județ nici măcar pentru jumătate. Cereri nu sunt nici pentru cele 600 de bilete gratuite puse la dispoziție de Casa de Pensii persoanelor aflate sub incidența legilor 118/1990 și 49/1990 privind veteranii orfanii și văduvele de război. Directorul executiv adjunct al Casei Județene de Pensii Suceava, dl Nicolai Popovici, ne-a spus că nu-și explică lipsa solicitărilor.
 

“Am primit pentru semestrul întâi 4.576 de bilete pentru stațiunile de tratament, însă nu avem solicitări din partea pensionarilor. Pentru perioada 1 ianuarie – 31 martie au fost repartizate 1.480 bilete, însă avem solicitări doar pentru 922 bilete”, ne-a declarat Nicolai Popovici. Pensionarii pot beneficia de vacanțe în stațiunile: Felix, Herculane, Amara, Covasna și Vatra Dornei. Pe de altă parte, Agenția de turism a sindicatelor Sind România are deja 50 de solicitări. Directorul Agenției Sind România, dna Angela Iftimie, ne-a spus că poate elibera bilete doar pe bază de so-licitări. “Nu mai avem bilete centralizate. Noi eliberăm doar pe bază de solicitări exprese. Anul acesta avem deja 50 de solicitări onorate sindicaliștilor de la unitățile: Termica, Acet și SC Bucovina”, ne-a spus Angela Iftimie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: