La Centrul cultural româno-francez din Câmpulung Moldovenesc

Săptămâna francofoniei

Săptămâna francofoniei prilejuiește organizarea unor acțiuni special dedicate la Centrul cultural româno-francez de la Câmpulung Moldovenesc. Potrivit informațiilor furnizate de directorul centrului, prof. Hortenzia Zahaniciuc, 28 de persoane au asistat în seara de 16 martie a.c. la o retrospectivă a acțiunilor organizate de această instituție, de la înființare și până în prezent. Manifestarea a inclus audiții teatrale.
 

Sâmbătă, 19 martie a.c., la ora 11, are loc la sediul centrului, în incinta Muzeului „Arta lemnului” din localitate, deschiderea unei expoziții de afiș cultural francez, intitulată „Crochiuri”. Centrul cultural româno-francez din Câmpulung Moldovenesc este singura instituție de gen din județul Suceava și unul dintre puținele din țară. A fost înființat în anul 1993, cu sprijinul Asociației de prietenie franco-române „Loraine-Maramureș-Bucovina”. Instituția nu bene-ficiază de vreun sprijin financiar și trăiește numai prin donațiile de carte, aparatură și film obținute de la susținători, în special de la Rotary Club.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: