Atlet dornean, campion în Cipru la 3000 de metri

 La sfârşitul săptămânii trecute, în Cipru, s-a desfăşurat patrulaterul de atletism, competiţie la care iau parte echipele Israelului, Ucrainei, României şi ţării gazdă.

Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei a participat la competiţie cu atletul Dorin Andrei Rusu, care a concurat în proba de 3000 de metri.

La finalul concursului, atletul dornean, antrenat de Cristian Prâsneac, a câştigat proba de 3000 de metri, reuşind să stabilească şi un nou record personal de 8 minute 24 secunde şi 11 milisecunde.

În aceeaşi perioadă, la Piteşti, a avut loc Campionatul Naţional de juniori 2 şi 3 unde atletul Claudiu Daniel Mihăescu a câştigat probele de 800-1500 metri, stabilind noi recorduri personale. Antrenorul celor doi s-a arătat foarte bucuros de reuşita elevilor săi sperând că aceştia vor reuşi să îndeplinească baremurile pentru Campionatul Mondial de Juniori 1 şi Juniori 2.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI