Sanda Maria Ardeleanu:

Lucian Harşovschi are capacitatea de a forma echipe de acţiune, este un lider adevărat, cu personalitate şi putere de convingere

 Sanda Maria Ardeleanu este profesor universitar, conducător de doctorat şi director al Bibliotecii universitare în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava. Cu o importantă activitate de cercetare ştiinţifică în domeniul lingvisticii, al semioligiei şi analizei discursului, doamna Sanda Maria Ardeleanu a contribuit la crearea Centrului de Cercetare Analiza discursului, fiind directorul revistei ştiinţifice Anadiss. S-a implicat şi continuă să militeze pentru internaţionalizarea USV, pentru promovarea Francofoniei, reuşind să iniţieze proiectul creării unei Alianţe franceze la Suceava. Numele său este legat, printre multe altele, de organizarea Colocviului Internaţional de Ştiinţe ale Limbajului „Eugeniu Coşeriu” şi de Salonul Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum“. Mereu implicată în viaţa sucevenilor, doamna Ardeleanu i-a reprezentat în Parlamentul României în calitate de deputat, timp de opt ani, dar şi în Consiliul Local, în funcţia de consilier. Educaţia, Învăţământul şi Cultura sunt domeniile sale de interes şi expertiză.

„Îl cunosc pe Lucian din 2007, timp suficient pentru a-mi întări convingerile legat de seriozitatea sa, de competenţele din domeniul administraţiei, de dorinţa de cunoaştere şi perfecţionare, de deschiderea faţă de munca în echipă si dialogul cu oamenii. Lucian Harşovschi cunoaşte problemele sucevenilor din interiorul activităţii de viceprimar, fiind mereu preocupat să le rezolve solicitările. Are o viziune clară asupra dezvoltării capitalei reşedinţă de judeţ, pe care doreşte să o implementeze într-un ritm susţinut şi dinamic. Are capacitatea de a forma echipe de acţiune, este un lider adevărat, cu personalitate şi putere de convingere. Se bazează întotdeauna pe modelul personal pe care îl oferă coechipierilor. Reprezintă Suceava şi pe suceveni, având o familie frumoasă pe care o admir şi o apreciez.”

Lucian Harşovschi a mulţumit prof. univ. dr. Sanda Maria Ardeleanu pentru că s-a alăturat echipei sale.

„Îi mulţumesc doamnei Ardeleanu că a acceptat să facem în continuare echipă pentru Suceava şi suceveni şi sunt sigur că datorită experienţei sale şi a faptului că mereu a fost o persoană implicată în viaţa comunităţii vom reuşi să ducem la bun sfârşit proiectele gândite pentru oraşul nostru” a spus Harşovschi. | Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI