Handbal masculin

HC Bucovina a câştigat din nou Masters Handball World Cup

HC Bucovina a câştigat din nou Masters Handball World Cup, competiţie dedicată fostelor glorii ale handbalului mondial. Cu o echipă experimentată şi valoroasă alcătuită în majoritate din suceveni, HC Bucovina a reuşit pentru a patra oară consecutiv să fie campioană mondială la categoria plus 35 de ani.

 În finală, formaţia suceveană s-a impus cu scorul de 21-9 în faţa celor de la Golden Boys Merasport Baia Mare.

Răzvan Gavriloaia a devenit golgheterul competiţiei cu 38 de goluri, în timp ce Mihai Nicolaevici a fost desemnat portarul turneului.

Lotul HC Bucovina: Mihai Nicolaevici, Răzvan Gavriloaia, Ciprian Iriciuc, Mihuţ Pancu, Ionuţ Coajă, Simion Sofian, Doru Alexa, Mircea Glugovschi, Bogdan Şoldănescu, Adi Tîrzioru, Mihai Rohozneanu, Alexandru Nae, Dani Brînzău şi Răzvan Bernicu.

„Ne bucurăm de handbal şi de momentele pe care le petreceam împreună înainte în vremea junioratului şi chiar şi la seniori. Am rămas o familie frumoasă a handbalului bucovinean care a făcut istorie câştigând a patra oară consecutiv trofeul la Masters Handball World Cup, cea mai prestigioasă competiţie organizată la nivel de old boys! Le mulţumesc băieţilor prezenţi în Croaţia, dar şi tuturor celor de acasă care ne-au susţinut!

Au fost din nou aproape de noi prietenii noştri de la: Thermohabitat, Socata, Calcarul, Sedonabike, Echipament fotbal, The wine.ro, SUCT, Cadouri personalizate Suceava, Crystals of London”, a declarat Răzvan Bernicu.

Rezultatele obţinute de HC Bucovina: 

HC Bucovina – Golden Boys Merasport        7-7

HC Bucovina – Gezira SC                   13-8

HC Bucovina – HRK Izvidak                7-7

HC Bucovina – Celtic Legends            14-5

HC Bucovina – Maidnet Masr             12-9

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI