Primarul Ion Lungu, demersuri în Bucureşti pentru impulsionarea proiectelor Sucevei

>„Discuţiile purtate au condus la deblocarea, în mare parte, a problemelor apărute în implementarea proiectelor în derulare” a punctat edilul-şef sucevean

 La începutul acestei săptămâni, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a descins în Bucureşti, în vederea clarificării unor aspecte şi accelerării implementării proiectelor administraţiei publice locale din reşedinţa de judeţ.

„Am fost la mai multe ministere şi agenţii guvernamentale cu probleme ale municipalităţii” a transmis Lungu.

Astfel, la Ministerul Dezvoltării, şeful executivului sucevean a semnat actele adiţionale la contractele de finanţare parafate în cadrul Programului Naţional de Recuperare şi Rezilienţă (PNRR), iar la Ministerul Finanţelor Publice a participat la şedinţa Comisiei de Împrumuturi Locale. La Ministerul Energiei, discuţiile s-au axat legat pe urgentarea semnării contractului de finanţare a proiectului parcului fotovoltaic din lunca Sucevei, probleme specifice fiind abordate şi la Direcţia de Termoficare, de la Ministerul Afacerilor Interne. La Compania Naţională de Investiţii, şeful administraţiei publice locale sucevene a avut intervenţii pe marginea investiţiilor municipalităţii, respectiv a celor de la sala polivalentă cu 5.000 de locuri, baza sportivă tip, dar şi de la cele două creşe. „Discuţiile purtate au condus la deblocarea, în mare parte, a problemelor apărute în implementarea proiectelor în derulare” a declarat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI