Medicul urgentist Bogdan Bondaru va prelua funcţia de purtător de cuvânt al SCJU Suceava

Medicul primar urgentist Bogdan Bondaru va prelua, de la data de 1 iunie, funcţia de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Suceava.

Actualul purtător de cuvânt al SCJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a anunţat că, începând cu data de 1 iunie 2024, funcţia de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va fi preluată de Bogdan Bondaru, medic primar medicină de urgenţă, ca urmare a decizie sale de a demisiona din această poziţie.

„Din motive personale, am decis să rămân angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava doar pe baza unui contract de gărzi. Menţionez că situaţia dată, respectiv demisia, este o decizie personală, care nu a fost influenţată în niciun mod de colaborare mea cu conducerea unităţii medicale sau a UPU” a precizat dr. Dan Teodorovici.

Medicul a subliniat că, în virtutea bunei colaborări, a decis să susţină în continuare activitatea profesională a unităţii sanitare sucevene, prin menţinerea contractului de gărzi.

„În acest mod înţeleg să vin în sprijinul colegilor mei, susţinându-i în desfăşurarea activităţii curente” a precizat dr. Dan Teodorovici. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI