Un veteran de război şi-a găsit dragostea la 100 de ani şi se va căsători

La vârsta de 100 de ani, un veteran de război, Harold Terens, şi-a găsit dragostea şi se va căsători cu Jeanne Swerlin, în vârstă de 96 de ani, în Franţa. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaţilor în Normandia.

Veteranul Terens, membru al Forţelor Aeriene americane, va fi omagiat pe 6 iunie la comemorarea a 80 de ani de la debarcarea în Normandia, operaţiunea istorică a aliaţilor care a schimbat cursul războiului.

Două zile mai târziu, Harold şi Jeanne vor face schimb de jurăminte în Carentanles-Marais, în apropiere de plajele unde mii de soldaţi au debarcat – şi mulţi au murit – în acea zi din 1944.

După război, Harold Terens s-a întors în State şi s-a căsătorit cu Thelma, soţia sa timp de 70 de ani, cu care a crescut trei copii.

Terens a lucrat pentru o multinaţională britanică, iar când el şi Thelma s-au pensionat, s-au stabilit în Florida.

Moartea ei, în 2018, l-a afectat timp de 3 ani, cât şi-a plâns soţia. Dar viaţa i-a oferit un nou început. În 2021, un prieten i-a făcut cunoştinţă cu Jeanne Swerlin, o femeie carismatică care rămăsese şi ea văduvă. Nu a fost dragoste la prima vedere. La prima lor întâlnire, Terens abia se putea uita la Swerlin. Dar insistenţa a dat roade. O a doua întâlnire a schimbat totul, iar de atunci nu s-au mai despărţit.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI