Acord cu CNAIR pentru construirea tronsonului Suceava – Gura Humorului din Autostrada Nordului

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a semnat, miercuri dimineaţă, acordul de parteneriat dintre CJ Suceava şi CNAIR, reprezentată de directorul general, Cristian Pistol, acord care are că obiectiv de investiţii construirea drumului de mare viteză Suceava – Baia Mare, lot 3 Suceava – Vatra Dornei, tronsonul Suceava – Gura Humorului, anunţă CJ Suceava.

Potrivit sursei citate, CJ Suceava se va implica în elaborarea documentaţiei prin licitaţie pentru tronsonul de Autostradă a Nordului cu pornire din zona şoselei de centură a Sucevei, Sf. Ilie, pe ruta Tolva – Drăgoieşti – Berchişeşti – Capu Codrului – centura Gura Humorului.

„În acelaşi fel am procedat şi pentru varianta ocolitoare a oraşului Gura Humorului şi am câştigat mult timp, circa 2 ani de zile. Acum, la sfârşitul lunii, mai aşteptăm scoaterea la licitaţie a lucrărilor de execuţie a tronsonului Suceava până la Gura Humorului şi, pentru că dorim să grăbim aceste lucrări, CJ Suceava va continua să se implice în aceste proiecte” a spus Gheorghe Flutur.

El a reamintit că, în acest mandat, 2020-2024, CJ Suceava a fost foarte implicat în parteneriate cu Ministerul Transporturilor pentru proiecte precum drumul rapid Suceava – Botoşani, varianta ocolitoare a oraşului Gura Humorului, drumul paralel cu frontieră Ucrainei Vicovu de Sus – Climăuţi, autostrada A7, iar azi tronsonul din autostrada nordului Suceava – Gura Humorului.

„Această implicare înseamnă şi răspundere, dar şi scurtarea termenelor de aşteptare şi garanţia că lucrurile se vor întâmpla” a concluzionat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI