Calificare la faza naţională a Olimpiadei de biologie

Biologia, ştiinţa care se ocupă de studiul vieţii şi al tuturor organismelor vii, atrage tineri curioşi care doresc să descopere tainele fundamentale ale existenţei.

Îmbinând pasiunea pentru biologie cu pregătirea temeinică, elevii din Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” au avut şansa să îţi valorifice cunoştinţele în cadrul Olimpiadei de biologie, faza pe judeţ. Astfel, elevul Ştefan Cârloanţă a reuşit performanţa de a se califica la faza naţională a olimpiadei, dovedind calităţi în studiul biologiei.

„Biologia este pentru mine un mod de a înţelege viaţa în misterul ei.

Experienţa de la olimpiada judeţeană de biologie a reprezentat o oportunitate, deoarece a fost prima mea participare la o competiţie de o asemenea complexitate.

Munca şi perseverenţa, alături de îndrumările domnului profesor Viorel Oniciuc, căruia îi mulţumesc cu această ocazie, au contribuit la obţinerea acestui rezultat frumos.”

Cu toate că este la început de drum, elevul ştefănist visează la o carieră în medicină, fapt care îl motivează să aprofundeze materia.

Performanţa obţinută vine să încununeze munca elevului şi a dascălului, domnul profesor Viorel Oniciuc, care împreună au găsit drumul spre reuşită.

Felicitări şi mult succes la etapa naţională a olimpiadei! (FRANCESCA ŞINDILAR)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI