Ion Lungu a semnat acte adiţionale pentru proiecte PNRR vizând municipiul Suceava

Primarul oraşului Suceava, Ion Lungu, a făcut publice, ieri, activităţile desfăşurate la Bucureşti, unde a semnat trei acte adiţionale la contracte pe Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Aceste acte adiţionale vizează reabilitarea energetică eficientă a clădirilor rezidenţiale şi a clădirilor publice.

În cadrul discuţiilor avute la Compania Naţională de Investiţii (CNI), primarul Lungu a abordat subiecte legate de investiţiile planificate în colaborare cu instituţia, printre care se numără construcţia unei săli polivalente cu 5.000 de locuri, două creşe şi o bază sportivă tip 1.

În plus, primarul a avut întrevederi la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Finanţelor – Comisia de Împrumuturi şi Secretariatul de Stat pentru Culte, unde au fost discutate aspecte referitoare la finanţarea şi implementarea proiectelor locale.

Discuţiile purtate la Ministerul de Interne cu directorul Vasilica Baciu de la Direcţia pentru Servicii Comunitare şi Parcuri Industriale au vizat problemele legate de termoficare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI