Gheorghe Flutur vrea ca CJ Suceava să preia de la CNAIR tronsonul Suceava – Gura Humorului din Autostrada Nordului

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat recent că va propune în prima şedinţă a Consiliului Judeţean un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui acord de parteneriat între CJ Suceava şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Acesta ar fi al treilea parteneriat de acest fel, după cele încheiate pentru centura oraşului Gura Humorului şi pentru drumul expres Suceava – Botoşani.

„Aici este vorba despre realizarea documentaţiei pentru tronsonul Suceava – Gura Humorului, parte a Autostrăzii Nordului. Facem acest lucru pentru că firma care a câştigat licitaţia pentru întocmirea documentaţiei s-a retras şi dorim ca, aşa cum am făcut pentru centura oraşului Gura Humorului, şi aceasta parte a Autostrăzii Nordului, să ne ocupăm noi de realizarea acestei documentaţii” a spus Flutur.

El a arătat că preluarea de CJ Suceava a realizării documentaţiei pentru acest tronson va crea perspectiva pentru executarea în primă fază a Autostrăzii Nordului pe tronsonul Suceava – Gura Humorului, cu pornire de la intersecţia cu centura Sucevei în satul Sfântu Ilie, continuând pe traseul Frumoasa, Drăgoieşti, Berchişeşti, Capu Codrului, Gura Humorului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI