Ion Lungu se vede candidatul comun PSD-PNL la Primăria Suceava

> Tradiţional, eu sunt votat de cei din PSD, spune edilul-şef

Primarul Sucevei, Ion Lungu, crede că dacă partidele care formează acum coaliţia de guvernare, PSD şi PNL, vor ajunge la concluzia că e nevoie să participe în alegeri pe liste comune, iar atunci el va fi candidatul PSD-PNL pentru funcţia de primar.

Întrebat dacă se vede la alegerile locale viitoare candidatul comun PSD-PNL, Ion Lungu a răspuns: „De ce nu?”

Lungu a argumentat că oricum el este votat de mulţi dintre alegătorii PSD.

„Ştiţi foarte bine că eu am o relaţie bună cu PSD. Nu e niciun secret, la alegerile locale, o parte din voturile mele, totdeauna le iau de la PSD” a precizat primarul sucevean, care este şi liderul local al PNL.

Ion Lungu a mai declarat că îşi rezervă dreptul de a stabili când îşi va anunţa candidatura pentru un nou mandat de primar.

El a spus că încă nu este nimic clar privind candidatura comună PSD-PNL la alegerile viitoare şi la care dintre alegeri vor fi liste comune.

Ion Lungu a adăugat că el crede că, la alegerile locale, fiecare partid va candida separat, pentru că au electorate diferite, deşi a recunoscut că „în mod tradiţional” ia voturi de la PSD.

„Nu e un secret. Ştiu din studiile mele că de fiecare dată am luat la alegerile locale şi voturi de la PSD” a mai declarat Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI