Ion Lungu se vede candidatul comun PSD-PNL la Primăria Suceava

> Tradiţional, eu sunt votat de cei din PSD, spune edilul-şef

Primarul Sucevei, Ion Lungu, crede că dacă partidele care formează acum coaliţia de guvernare, PSD şi PNL, vor ajunge la concluzia că e nevoie să participe în alegeri pe liste comune, iar atunci el va fi candidatul PSD-PNL pentru funcţia de primar.

Întrebat dacă se vede la alegerile locale viitoare candidatul comun PSD-PNL, Ion Lungu a răspuns: „De ce nu?”

Lungu a argumentat că oricum el este votat de mulţi dintre alegătorii PSD.

„Ştiţi foarte bine că eu am o relaţie bună cu PSD. Nu e niciun secret, la alegerile locale, o parte din voturile mele, totdeauna le iau de la PSD” a precizat primarul sucevean, care este şi liderul local al PNL.

Ion Lungu a mai declarat că îşi rezervă dreptul de a stabili când îşi va anunţa candidatura pentru un nou mandat de primar.

El a spus că încă nu este nimic clar privind candidatura comună PSD-PNL la alegerile viitoare şi la care dintre alegeri vor fi liste comune.

Ion Lungu a adăugat că el crede că, la alegerile locale, fiecare partid va candida separat, pentru că au electorate diferite, deşi a recunoscut că „în mod tradiţional” ia voturi de la PSD.

„Nu e un secret. Ştiu din studiile mele că de fiecare dată am luat la alegerile locale şi voturi de la PSD” a mai declarat Ion Lungu. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI