Prefectul s-a plâns la ministerul de resort de salariile mici ale angajaţilor din Prefectură

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a fost prezent, ieri, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, unde împreună cu secretarul de stat Aneta Matei a dezbătut problemele şi activităţile curente ale Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava.

„În cadrul discuţiilor au fost abordate o serie de dificultăţi pe care instituţia le întâmpină, printre care nivelul redus al salarizării personalului de specialitate şi lipsa personalului înalt calificat” a precizat prefectul.

El a menţionat că un alt subiect la care a făcut referire a fost cel privind implementarea proiectului finanţat prin PNRR de reabilitare a sediului Serviciului paşapoarte, dar şi a altor proiecte importante, analiza vizând spaţiul ce va fi alocat în anul 2024 desfăşurării activităţii Biroului Electoral Judeţean şi paşii procedurali ce vor fi parcurşi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI