Ştrandul Iţcani va fi inaugurat în 31 mai

> Primarul Ion Lungu a recunoscut că e o problemă cu parcarea din zonă

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că Ştrandul Iţcani va fi inaugurat în data de 31 mai, iar în zilele de 1 şi 2 iunie intrarea va fi gratuită.

În ceea ce priveşte parcarea din zona ştrandului, primarul a recunoscut că „e o problemă”.

„Avem o problemă aici. Noi avem locuri de parcare limitate. Sunt vreo 30 de locuri de parcare în faţa ştrandului. Am făcut nişte demersuri şi aşteptăm răspuns în zona turnului de paraşutism” a spus Ion Lungu.

Edilul-şef a arătat că în zona turnului de paraşutism este loc pentru parcare şi că, probabil, până se va reglementa situaţia, se va putea parca temporar acolo.

„Am făcut un demers la Guvern să ne transfere acel teren. Încă nu avem un răspuns oficial. Este o zonă mai înghesuită. Asta e realitatea. Dar pe de altă parte ne gândim să suplimentăm numărul de mijloace de transport local. Nu e foarte departe de staţie să ajungi până la ştrand” a explicat primarul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI