De pe şantierul DJ 178

Gheorghe Flutur a anunţat că în acest an vor fi modernizate şi reabilitate multe drumuri judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a inspectat, joi, lucrările de pe şantierul DJ 178 Comăneşti – Bălăceana de pe Valea Soloneţului, a anunţat că în acest an multe drumuri judeţene din judeţ vor fi modernizate şi reabilitate.

 Făcând referire la lucrările de pe DJ 178, Gheorghe Flutur a spus că acest drum, pe o porţiune de 3,4 km, se modernizează din banii Consiliului Judeţean Suceava, fiind vorba despre o investiţie de 3,7 milioane de euro. El a spus că drumul, cu lăţimea de 8 metri, dintre care 6 metri carosabil şi 2 metri acostamente, are două poduri, unul cu o lungime de 40 de metri şi altul, nou, de 12 metri. Lucrările au mai inclus trei podeţe, 12 accese la gospodării, 3.700 ml de şanţuri, ziduri de sprijin pe 330 metri cu înălţimi între 2 şi 3,5 metri.

„Ritmul în care merge lucrarea este bun” a spus Gheorghe Flutur.

Preşedintele administraţiei judeţene a menţionat că acest drum face legătura între zona localităţilor Cacica, Pârteşti, Comăneşti, Botoşana, Todireşti, Humoreni, cu zona Bălceana, Ilişeşti, Ciprian Porumbescu spre Gura Humorului şi spre Suceava.

„E rezolvat accesul mai uşor al populaţiei către capitala de judeţ, dar şi spre Gura Humorului. Mă bucur că firmele se ţin de calendar. Vremea este bună” a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că în prezent, în judeţ, se lucrează, la Coşna, drumul spre Ilva Mare, spre Ardeal, iar la Mălini, drumul care face legătura cu judeţul Neamţ.

„Avem lucrări pregătite între Grăniceşti şi Satu Mare pentru asfaltarea unui drum judeţean. Un drum judeţean Rotopăneşti –Horodniceni, drumul judeţean de pe Valea Brodinei, paralel cu frontiera cu Ucraina. Pregătim un drum la Forăşti pe care să-l modernizăm în perioada care urmează” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a mai arătat că vor fi şi foarte multe covoare asfaltice turnate pe drumuri judeţene.

„Ca şi anul trecut, va fi un an cu multe investiţii în drumurile judeţene din judeţul Suceava” a concluzionat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI